Rol

Wij zijn «UW EXTERNE FINANCIEEL DIRECTEUR»

Onze opdracht

Niemand is efficiënter dan diegene die zich kan toeleggen op zijn of haar talenten, knowhow en doelstellingen en zich ondersteund weet door een complementaire partner.

Onze visie

Wij kunnen uw Externe Financieel Directeur zijn.

U kan op ons rekenen als Extern Financieel Directeur , en zijn beschikbaar als een echte partner op boekhoudkundig, fiscaal en financieel vlak. We zijn betrokken bij de toekomst van uw onderneming. We houden u op de hoogte zodat u een duidelijk zicht heeft op de situatie en geven advies over de richting die u kunt inslaan op korte, middellange en lange termijn.

ODB vertegenwoordigt 900 klanten, waarvan 600 kmo’s. Er zijn 11 accountants en/of fiscaal adviseurs en 1 bedrijfsrevisor aanwezig. Onze werkmethode (volledige ingave per kwartaal, driemaandelijkse ontmoeting, periodiek versturen van de rekeningen - maandelijks of driemaandelijks). Naast onze verschillende day-to-day diensten, waaronder audit, juridische adviesdienst, boekhouding, fiscaliteit, corporate governance, nemen wij ook bijzondere opdrachten op ons zoals liquidatie vereffeningen, absorptie, waardering van immateriële activa, advies op vlak van fusie en overname.
Bij ODB krijgt u ook een unieke contactpersoon die u goed kent en een precies antwoord geeft op uw vragen.

Onze waarden

Wij staan dicht bij onze klanten en doen al het mogelijke om snel en efficiënt aan hun verwachtingen en behoeften tegemoet te komen.
U kunt rekenen op een oordeelkundige en gepersonaliseerde begeleiding, aangepast aan de grootte van uw onderneming, haar omgeving en haar verplichtingen.
Bij ODB heeft u toegang tot een multidisciplinair team met verschillende specialismen. De verschillende talenten van de medewerkers vormen een troef voor uw onderneming.