Golf de Rigenée:

één passie, hun vak

Nathalie Descampe verwelkomt ons op het terrein van Golf de Rigenée, 55 hectare landbouwgrond die vandaag is omgetoverd tot een fairway.

Het bedrijf werd in 1982 opgericht door Caroline en Emmanuel Descampe. Vandaag is het een referentie voor amateurs en professionals van golf. In de afgelopen 40 jaar is het landschap sterk veranderd. Om zich aan te passen, is ook de golfsport blijven mee-evolueren. Nooit op je lauweren rusten, dat is het motto van het team van Golf de Rigenée.

Groepen van alle leeftijden en niveaus zijn er welkom. Van de Seniors tot een golfschool voor de allerkleinsten, met twee keer per maand een Women’s Day en een Men’s day… Bij Golf de Rigenée vindt iedereen zijn gading.

Positief denken

Golf de Rigenée is erin geslaagd om deze ongeziene periode volop te benutten. Zoals alle sportfaciliteiten moesten ze hun deuren meer dan 7 weken sluiten. In die omstandigheden hadden ze twee keuzes: ofwel afwachten en zich beperken tot een minimaal onderhoud, ofwel vindingrijk zijn en op zoek gaan naar de opportuniteiten.

Het team van Rigenée aarzelde geen seconde en ging voluit voor de tweede optie. Ze zetten alles op alles en maakten van de stille periode gebruik om alle werken uit te voeren die in normale omstandigheden maanden zouden hebben geduurd.

“We gingen echt voor een wow-effect. Ons doel was dat de leden bij de opening zouden aankomen op een parcours vol nieuwigheden en verbeteringen. We wilden dat ze niet enkel blij zouden zijn om terug te keren, maar ook zouden voelen dat we als team voor hen aan de slag waren gebleven.”

Hoewel het team zijn manier van werken volledig moest herbekijken om aan de gezondheidsmaatregelen te voldoen, slaagde het erin zich aan te passen en kreeg het ook hulp van verschillende leden. Iedereen heeft zich voor de volle 100% ingezet om de geest van Rigenée levend te houden en de toegankelijkheid en gezelligheid die zo eigen zijn aan onze organisatie, zoveel mogelijk te bewaren.

“Terrein, gezelligheid en toegankelijkheid.”

Dat zijn de drie grootste troeven van Golf de Rigenée. Het team van Rigenée staat volledig in dienst van zijn leden. Hun belangrijkste vraag is: “Wat kunnen wij voor u doen?”Zo zijn de teamleden 7 dagen op 7 beschikbaar zodat ieders vragen beantwoord worden en geen enkel lid of bezoeker aan zijn lot wordt overgelaten. Ze zijn ook een referentie op het vlak van toegankelijkheid, of het nu gaat om de beschikbaarheid van het secretariaat, de trainingsfaciliteiten of de prijs/kwaliteitverhouding. En hun terreinen zijn onovertroffen. Golf de Rigenée biedt zowel amateurs als professionals van de golfsport prachtige terreinen.

Een golfterrein runnen, daar heb je de handen aan vol. Daarom doet Golf de Rigenée een beroep op ODB om hen te ondersteunen bij hun dagelijkse activiteiten. “Ze doen er alles aan om ons werk te vereenvoudigen. Ik ben verbaasd over de digitalisering van ODB: hun systeem is heel gebruiksvriendelijk. Zo bespaar ik enorm veel tijd. En ze zijn altijd beschikbaar!”

ODB is meer dan een boekhouder. Hun medewerkers hebben een hart voor ondernemers en dat laten ze elke dag opnieuw blijken.

Wilt u de vrijheid hebben om al uw energie te wijden aan het opbouwen of ontwikkelen van uw bedrijf? De experts van de ODB zijn uw bondgenoten in de snel veranderende economie waarin wij leven.????

Contacteer ons nu:

Door ons contactformulier in te dienen, geeft u ons het recht uw persoonlijke gegevens op te slaan in de ODB database. Deze informatie wordt alleen gebruikt om te reageren op de verzoeken die u in ons contactformulier hebt uitgedrukt en om u onze nieuwsbrieven te sturen. Geen informatie over u wordt aan derden bekendgemaakt. U kunt altijd afmelden voor onze e-maillijst door de optie “unsubscribe” te selecteren onderaan de nieuwsbrief.